Actual Diverse

Ursulețul Le Le a împlinit un an. Ce surprize i-au pregătit administratorii grădinii zoologice. Foto

Ursulețul Le Le a împlinit un an. Ce surprize i-au pregătit administratorii grădinii zoologice. Foto
Foto: realitatea.md

Le Le este ursulețul care trăiește în parcul zoologic River Wonders din Singapore. Primul pui de panda uriaș, născut în Singapore, a avut o zi de naștere sărbătorită cu mult fast.

Ursulețul Le Le a împlinit un an. Ce surprize i-au pregătit administratorii grădinii zoologice. Foto

Primul pui de panda uriaș, născut în Singapore, a avut o zi de naștere care i-a adus multe bucurii atât lui, cât și oamenilor care îl au în grijă.

Puiul de urs a venit pe lume la 14 august 2021, însă administratorii grădinii au decis să-l sărbătorească un pic mai devreme I-au pregătit decorațiuni și gustări. Le Le a fost încântat cel mai mult de un „1” – vârsta lui – făcut din gheață, nu de altas dar trebuia să îl și răcorească într-un fel, dată fiind vremea caniculară.

Povestea lui Le Le

Le Le este primul născut al cuplului Kai Kai și Jia Jia, la nouă ani după ce au sosit în Singapore. Anunțul despre nașterea puiului a fost făcut în ziua în care tatăl ursulețului a împlinit 14 ani. Cei doi urși panda au fost aduși de la un parc din Chengdu, China. Cei doi ursuleți fac parte dintr-o acțiune de promovare a conservării mediului.

Singapore First Giant Panda Cub Celebrates First Birthday – Zoo

Și ursulețul sărbătorit nu este singur. Are alături de el și un ursuleț ”frate”. Despre cei doi urși panda se știe că au fost împrumutați de la un parc din Chengdu, China. Ei au fost trimiși în locația dată, într-o acțiune de promovare a conservării mediului, potrivit media.

Giant Panda Forest, August 12, 2022, în Singapore. Foto: Zoo, pentru media

Și un alt Panda săbătorit în SUA

Anul trecut, a mai avut loc o aniversare a unui urs panda, sărbătorită, de asemenea, cu un tort special, de gheață, la grădina zoologică din Washington DC.

Puiul a primit în dar un tort din cu totul alte ingrediente decât am vedea în mod normal într-o cofetărie. Realizat din gheață și colorat cu sucuri din fructe, desertul a fost devorat de cei doi locatari imediat. La 1 an, ursulețul panda are o greutate de aproape 30 kg.

Printre americani, acesta este o adevărată vedetă. Adus pe lume în perioada pandemiei, nu mulți au putut să îl vadă îndeaproape, așa că îngrijitorii i-au creat o pagină specială pe social media, unde internauții au putut urmări evoluția lui, prin postări foto și video care au făcut deliciul internauților.