Info Actual

Info Actual > Politică > Oana Zamfir, reacție dură. „Cred că este cazul să se termine!”
Politică

Oana Zamfir, reacție dură. „Cred că este cazul să se termine!”

Oana Zamfir, reacție dură. „Cred că este cazul să se termine!” Oana Zamfir a spus lucrurilor pe nume, marți seară, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Jurnalista Antena 3 a acuzat Guvernul de populism.

Aceasta consideră că „l-au sacrificat” pe medicul Adrian Streinu-Cercel, doar pentru a bloca mesajele lui care cerea testarea populației.

250„Specialiștii nu sunt ascultați de guvernanți! Putem uita cazul profesorului Streinu-Cercel?! Putem uita apelurile sale disperate pentru a se face testare astfel încât să aflăm felul în care se răspândește virusul?”, a zis Oana Zamfir.

Oana Zamfir: „Executivul a beneficiat de foartă multă îngăduință din partea presei”

Oana Zamfir consideră că îngăduința presei vizavi de cei aflați la guvernare nu a fost tocmai un lucru pozitiv.

„Guvernanții nu sunt capabili să iasă din logica electorală, chiar cu prețul sacrificării unui om de care populația avea nevoie. Au încercat să știrbească credibilitatea profesorului Streinu-Cercel tocmai pentru a bloca mesajele sale în această perioadă. De ce? Pentru că punea presiune! (…).

Executivul a beneficiat de foartă multă îngăduință din partea presei pentru că noi nu am vrut să declanșăm neîncredere în guvernanți deși le știam neputința, lipsa de seriozitate. Această miere trebuie să se termine! Chiar și opoziția le-a dat o lungă perioadă de miere. Cred că este cazul să se termine! Nu avem altă metodă decât să-i constrângem să fie cât mai riguroși!”, a mărturisit jurnalista.