Diverse

Previziunile terifiante ale lui „Nostradamus reîncarnat”. Avertismentul care sperie omenirea

Previziunile terifiante ale lui „Nostradamus reîncarnat”. Avertismentul care sperie omenirea

La 36 de ani, Athos Salome a prevăzut evenimente importante din viața omenirii, motiv pentru care susține că e „Nostradamus reîncarnat”. Acum, face o profeție care va tulbura întreaga omenire. Athos Salome și-a descoperit capacitățile extrasenzoriale la vârsta de 12 ani.

Athos Salome avertizează pe toți liderii lumii că trebuie cât mai urgent cu putință să „dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”. Altfel, ceea ce a văzut se poate transforma în realitate și anume SUA va fi nu doar trădată, ci și invadată. Acest lucru e posibil să se întâmple peste doi ani sau în 2026. „Lucrurile vor cădea din cer și nu va mai rămâne nimic, acesta e avertismentul meu, războiul a început!”, a declarat Athos pentru Daily Star, dar nu a specificat orașul care ar putea fi distrus.

Doi mari lideri se află în spatele a ceea ce se va întâmpla

Nostradamus reîncarnat” susține că toată nenorocirea se va trage de la un grup de „mari lideri ai lumii”, care se va uni în dorința de a aduce nenorocirea peste America. Din păcate, spune clarvăzătorul, va fi mai rău decât atacul atribuit al-Qaeda din 9 noiembrie 2001.

„America va fi trădată și invadată. Liderii lumii au planificat atacul de ceva timp și va fi mai rău decât la 11 septembrie 2001. Doi mari lideri se află în spatele a ce se va întâmpla. Cel de-Al-Treilea Război Mondial se apropie. Noi tragedii sunt programate pentru 2023, dar există episoade și pentru 2024 sau chiar 2026. Văd lunile februarie, aprilie și iulie 2023 marcate de noi tragedii”, a spus ghicitorul brazilian.

„Predicțiile sunt făcute ca un avertisment”

Tânărul afirmă că nu vrea să sperie pe nimeni, dar se simte dator să spună lumii ce viziuni a avut pentru a împiedica să se întâmple o nenorocire. „Nu mă consider un ghicitor și găsesc comparația prea pretențioasă. Predicțiile sunt făcute ca un avertisment, nu pentru a aduce disperare populației.

Acesta nu este un motiv de disperare, mai degrabă avertizez, astfel încât predicțiile să ajungă la marii lideri și ei să facă ceva pentru a preveni ce-i mai rău. Trebuie să dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”, susține prezicătorul.