Actual

Prognoză meteo 9 noiembrie. Vreme frumoasă în majoritatea regiunilor

meteo (Sursă foto: monden.ro)
Sursă foto: monden.ro

Prognoza meteo a zilei de astăzi, 9 noiembrie, vine cu noi schimbări. Temperaturile la nivelul țării prezintă fluctuații. Unele zone au norocul de a se bucura de o zi frumoasă, cu soare și câțiva nori. Dar, anumite regiuni se vor confrunta cu precipitații abundente și chiar lapoviță și ninsoare. Aceste fenomene mai accentuate vor apărea cu precădere la munte.

Vremea frumoasă își va face apariția la nivelul țării astăzi, 9 noiembrie. După câteva zile de precipitații și temperaturi mai scăzute, vremea se mai încălzește. Dar, la munte vor apărea în continuare precipitații. De asemenea, se va răci puțin în centru și sud-est. Maximele pornesc de la 8 grade în depresiuni. Temperaturile vor ajunge astăzi până la pragul de 17 grade în Lunca Dunării.

Prognoză meteo 9 noiembrie

În Dobrogea și Bărăgan, ziua de azi va fi în mare parte însorită. Vântul va sufla moderat și va avea unele intensificări în zona de litoral. Temperaturile vor scădea față de ziua precedentă. Vom avea parte de valori maxime de 16 grade.

Potrivit prognozei meteo, sudul Moldovei și în nordul Munteniei sunt zone cu vreme plăcută. Nu vom avea parte de mulți nori. Iar temperatura scade până la 16 grade. Cea mai mare parte a zilei este însorită în Bucovina și în regiunile nordice ale Moldovei. Din când în când se vor mai aduna nori, în special la munte. De asemenea, pot apărea precipitații pentru scurt timp în zone izolate. La altitudini mai mari poate și să ningă.

În zonele montane din nordul Transilvaniei și Maramureșului vor fi ceva înnorări. De asemenea, este posibil să ne confruntăm cu câțiva stropi de ploaie. În rest, se anunță o zi frumoasă, cu o temperatură la amiază de 13 grade.

Vremea la nivelul țării

Soarele va străluci în Transilvania pe tot parcursul zilei de 9 noiembrie. Dar începând de joi, maximele vor atinge doar 12 grade. În întreaga provincie, minimele nocturne scad sub zero grade. Acestea pot ajunge chiar la -8 grade.

Oltenia oferă o vreme excelentă și o atmosferă caldă după amiază. Când temperatura crește până la 16 grade. Vântul va sufla slab și nu vom avea parte de precipitații. Dar, noaptea temperatura scade semnificativ. La Târgu-Jiu, valorile termice pot coborî până la -1 grad.

Prognoză meteo pe regiuni

În părțile sudice, temperatura este încă ridicată pentru această perioadă a anului. Cu înnorări ocazionale și vânt plăcut. În Lunca Dunării, la Giurgiu, temperatura maximă ajunge la 17 grade.

În județele din vestul țării avem vreme excelentă. Cu soare și câțiva nori slabi. Vom avea parte de temperaturi de până la 16 grade în sudul Banatului, în apropiere de Reșița.

Vreme frumoasă în București

Locuitorii din Capitală vor avea parte și astăzi de o vreme frumoasă. În București, va fi superb, cu soare și vânt slab. Temperaturile la amiază se vor situa între 15 și 16 grade. Noaptea cerul se înseninează, dar temperatura scade până la minime de 3-4 grade, conform Pro TV .