Info Actual > Showbiz > Scandalul ia amploare în familia Reghecampf! Anamaria a vrut să se sinucidă?!
Showbiz

Scandalul ia amploare în familia Reghecampf! Anamaria a vrut să se sinucidă?!

Scandalul ia amploare în familia Reghecampf! Anamaria a vrut să se sinucidă?!

Scandalul ia amploare în familia Reghecampf! Anamaria a vrut să se sinucidă?! Unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc a decis să pună capăt căsniciei. Anamaria Prodan și soțul ei Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie.

Deși impresara justifică faptul că soțul a făcut o glumă, Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa urmează să divorţeze. Chiar dacă celebrul antrenorul doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul neplăcut, apar informații incendiare în acest scandal.

Declarația oferită în exclusivitate pentru EvZ atât de fiul lui Laurențiu Reghecampf, cât și de Anamaria Prodan nu au reușit să estompeze scandalul produs de anunțul divorțului.

„Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Laurențiu Jr., fiul impresarei și al lui Reghecampf, a transmis un mesaj tuturor prin intermediul EvZ. Copilul i-a rugat pe toți să nu mai vorbească despre divorțul părinților săi. „Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi bagați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, a declarat Laurențiu Jr.

Două apeluri la 112

Scandalul ia amploare în familia Reghecampf! Două apeluri au fost înregistrate de polițiști, din vila de la Snagov în care locuia cuplul. Unul a fost înaintat de către Laurențiu Reghecampf, iar al doilea de către Anamaria Prodan.

Vestea despărțirii dintre cei doi a venit pe neașteptate, la nu foarte multe zile după ce Anamaria Prodan și bărbatul despre care spunea că este ”Soarele” său și-au reînnoit jurămintele de dragoste.

Anamaria Prodan a vrut să se sinucidă

Solicitați să intervină la vila de la Snagov, agenții de poliție i-au ascultat pe cei doi soți și și-au luat notițe.

Prima solicitare de ajutor a venit din partea lui Laurențiu Reghecampf, care le-a transmis autorităților că soția sa este agitată și vrea să plece cu mașina de acasă. Mai mult decât atât, ea ar fi vrut să recurgă la gesturi extreme prin care să își facă rău. Anamaria Prodan a vrut să se sinucidă, conform surselor cancan.ro.

Un medic s-ar fi oferit să o ajute pe soția lui Laurențiu Reghecampf, însă aceasta a refuzat.

După prima intervenție a autorităților, agenții au fost din nou solicitați – de această dată, chiar de către vedetă, care a transmis oamenilor legii că soțul ei a sechestrat-o în locuință și nu îi permite să plece.

Niciunul dintre cei doi iubiți nu au depus plângere la poliție, iar oamenii legii nu au înaintat nicio sancțiune.