Lifestyle

Sfaturi oculte. Cum îți dai seama că ai fost blestemat? Nu e de glumit!

vrajit
Foto: allure.com

Există multe voci care spun că, desi nu sunt foarte la vedere, energiile negative adunate în deochi sau în blestem pot face mult rău și, mai ales, celor care cred în forțele oculte.

După cum spun mulți maeștrii, odată descoperit blestemul, există sufieciente moduri de a-l combate, cel mai eficient fiind căutarea preotului pe care îl frecventați de obicei. El va ști ce să facă.

Bine, dar de unde să știi dacă ești blestemat sau nu. Atenție, se pare că bletmele se prind mai cu seamă la femei, de aceea ne vom adresa maim ult acestora.

Deci, cum îți poți da seama dacă într-adevăr ai fost blestemată?

Semne de luat în seamă

Iată care sunt semnele ce îți pot arăta că că blesteme ori farmece crunte gravitează asupra ta!

 • suferi de dureri de cap grele;
 • ai stări de greață sau de vomă nejustificate;
 • te cerți cu oricine ți se abate în cale sau sunt neînțelegeri peste tot în jurul tău;
 • ai stări de leșin și chiar îți pierzi adesea cunoștința;
 • auzi zgomote bizare sau chiar voci în casă;
 • pierzi lucrurile sau nu ți se mai înapoiază ceea ce ai împrumutat;
 • ai parte adesea și nejustificat numai de ghinioane;
 • suferi de stări de nervozitate, de tendințe depresive sau spre anxietate, ești claustrofobică, toate acestea dintr-odată și fără motiv;
 • ai găsit recent un animal care nu te mai părăsește, animale moarte apar în apropierea ta sau, cel mai tragic, un animal drag s-a îmbolnăvit sau este pe punctul să moară (animalele pot absorbi sau purta blesteme);
 • găsești sticlă spartă în calea ta;
 • ai gânduri negative, dintr-odată, pe care nu le aveai până acum;
 • simți că ești urmărită;
 • ai coșmaruri sau vise care se repetă.

Cu toate acestea, ținem să te atenționăm și că farmecele și blestemele sunt extrem de rare, așa că, cel mai probabil, dificultățile cu care te confrunți sunt pur și simplu normale sau rezultatul propriilor tale greșeli.

În cazul farmecelor

Pentru reuşita scopului vrăjitoresc se folosesc diferite obiecte fără de care puterea vrăjii nu poate să exercite vreo influență asupra persoanelor sau obiectelor. La prima vedere, lucrurile par ridicole şi puerile. Pentru cei ce vor să facă rău este un principiu fundamental.

Când vrăjitorii fac ceremonii vrăjitoreşti pentru a fi distrus un om folosesc, după cum mentionează Sfântul Ciprian, diferite obiecte, informează prosistemhaha.wordpress.com, citând din cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate” a Sfântul Nicodim Aghioritul.

Unii folosesc cărţile de joc (ghicitul în cărţi), cafeaua şi ceaşca (ghicitul în cafea), oseminte de animale sau oameni (necromanţie), horoscoapele şi stelele (ghicitul în stele) etc.

O parte din farmece nu ar putea fi făcute dacă cel asupra căruia se vrea să se facă vrăji este un pic atent, astfel încât persoane străine să nu se apropie de unele lucruri banale, personale.

Unii vrăjitori folosesc pentru a face rău boabe de orez de la cununia respectivului, cununii, rochia de mireasă, bomboanele de la nuntă, fitile de la lumânări aprinse de persoanele respective sau hainele îmbrăcate la o nuntă.

Există şi farmece care nu pot fi anulate, întrucât vrăjitoarele folosesc alte „soluţii”.