Info Actual

Info Actual > Showbiz > Şoc pentru Regină! Criza provocată de coronavirus lovește puternic Casa Regală. Pierderi financiare foarte mari
Showbiz

Şoc pentru Regină! Criza provocată de coronavirus lovește puternic Casa Regală. Pierderi financiare foarte mari

Şoc pentru Regină! Criza provocată de coronavirus lovește puternic Casa Regală. Pierderi financiare foarte mari

Şoc pentru Regină! Criza provocată de coronavirus lovește puternic Casa Regală. Pierderi financiare foarte mari!

Şoc pentru Regină! Criza economică generată de coronavirus, care a fost botezată de specialiști ”Marea Izolare”, a lovit-o puternic și pe Regina Elisabeta. Pierderile estimate de specialiști se ridică la 17,8 milioane de lire sterline, o lovitură fără precedent pentru Casa Regală.

Potrivit The Sun, gaura în finanţe este provocată în principal de închiderea celor mai importante castele care aduceau venituri anuale însemnate feţelor regale.

Astfel, la o primă analiză, Regina Elisabeta poate suferi o pierdere de 18 milioane lire sterline după ce a fost nevoită să închidă locurile care atrăgeau milioane de turiști din toată lumea.

Şoc pentru Regină! Palatul Buckingham aducea 12 milioane lire sterline pe an pentru Familia Regală

Această cifră este valabilă pentru doar câteva luni de închidere a domeniilor, dar ea poate ajunge mai mare dacă blocajul impus de coronavirusul chinezesc va continua o perioadă mai lungă.

Spre exemplu, numai Palatul Buckingham aducea 12 milioane lire sterline pe an pentru Familia Regală, în timp ce Castelul Windsor genera de obicei 25 milioane lire sterline pe an.

Informaţia a fost confirmată de un e-mail trimis stafului regal Lordul Chamberlain, Earl Peel, șeful Gospodăriei Regale, care avertizează cu privire la un deficit de 17,8 milioane de lire sterline, adică o treime din venitul regal anual.

Citește mai mult despre criza care a lovit Casa Rebală