Info Actual

Info Actual > Showbiz > Toate planurile s-au năruit. Dan Negru: „ERAM FERICIȚI ȘI NU ȘTIAM”
Showbiz

Toate planurile s-au năruit. Dan Negru: „ERAM FERICIȚI ȘI NU ȘTIAM”

Toate planurile s-au năruit. Dan Negru: „ERAM FERICIȚI ȘI NU ȘTIAM”

Toate planurile s-au năruit. Dan Negru: „ERAM FERICIȚI ȘI NU ȘTIAM”

Din cauza situației de criză prin care trece toată lumea, Dan Negru, celebrul prezentator de televiziune, în vârstă de 49 de ani, se află în izolare la domiciliu împreună cu familia. Această situație grea a năruit toate planurile pe care vedeta TV le avea pentru viitor. El a povestit pe rețeaua personală de socializare cum trebuiau să decurgă lucrurile, însă „în câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce știam nu va mai fi la fel”.

„Eram fericiți și nu știam… A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion. Mâine dimineață trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu și cu prietenii mei de la Doxologia. Urma să filmăm ceva împreună acolo. Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star și la ora asta trebuia sa dorm pentru că azi aș fi filmat toată ziua”, a povestit Negru pe Facebook.

Momente de cumpănă pentru Dan Negru: „ERAM FERICIȚi ȘI NU ȘTIAM”

„La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chișinău pentru filmările la „Roata Norocului” și de Florii as fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de romănii din Italia. Acolo mi-as fi luat și copii. Le-am promis ca-i duc la Colosseum. In câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce știam nu va mai fi la fel. Cei care cred altceva, sunt naivi ! El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIȚI ȘI NU ȘTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)”, a scris vedeta TV pe un cont de socializare.