Info Actual

Info Actual > Showbiz > VIDEO EMOȚIONANT- Concert ca o rugăciune. Singur, în Piața Domului din Milano
Showbiz

VIDEO EMOȚIONANT- Concert ca o rugăciune. Singur, în Piața Domului din Milano

VIDEO EMOȚIONANT- Concert ca o rugăciune. Singur, în Piața Domului din  Milano

VIDEO- Andrea Bocelli, concert ca o rugăciune. Singur, în Piața Domului din Milano. „Music For Hope” (“Muzică pentru speranță”), concertul  tenorului italian a fost difuzat în direct prin internet, pe YouTube. A avut aproape 23 de milioane de vizualizări, mai mult decât întreaga populație a României.

468Tenorul a interpretat mai multe piese de muzică religioasă, printre care Ave Maria, de Charles Gounod, ori Santa Maria, de Pietro Mascagni. Acesta a încheiat cu imnul bisericesc Amazing Grace. Mulți oameni care au urmărit concertul au plâns. Aceștia au mărturisit în comentarii cât de puternică li s-a părut această imagine a tenorului, care cântă într-o catedrală goală pentru a le readuce zâmbetul pe buze celor aflați în izolare sau carantină.

„Cântecul meu va fi o rugăciune și vreau să-i rog pe cei care mă ascultă, să mi se alăture în această rugăciune”, declara Andrea Bocelli, pentru Reuters, înainte de concert. Și, după câte se pare, rugăciunea sa a fost apreciată și ascultată de milioane de oameni.