Diverse

Acuzații de hărțuire și scene violente între doi angajați ai TVR. El la Sport, ea la Cultură au ajuns la un incident scandalos

Acuzații de hărțuire și scene violente între doi angajați ai TVR. El la Sport, ea la Cultură au ajuns la un incident scandalos

A intrat dihonia între Marian Olaianos, unul dintre comentatorii care urmau să meargă la Campionatul Mondial de Fotbal și colega de la secția cultural, Nadine Vlădescu. Ea susține cu tărie că a fost bruscată, în timp ce bărbatul spune că n-ar fi reacționat dacă nu ar fi fost hărțuit sexual. A ieșit scandal monstru. Șeful TVR a luat atitudine.

Acuzații de hărțuire și scene violente între doi angajați ai TVR

Potrivit informațiilor oferite de Gazeta Sporturilor, Vlădescu susține cu tărie că a fost lovită de colegul Olaianos care pare că și-ar fi ieșit din minți. Ca să demonstreze tuturor ce i s-a întâmplat, Nadine a dat fuga și la IML, unde și-a scos un certificat medico-legal, apoi a depus o plângere la conducerea instituției.

Bărbatul a depus un alt dosar în care spune că a fost hărțuit sexual

Nici Olaianos nu a pierdut timpul de pomană și ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un alt dosar, în care explică cum a fost el hărțuit de colega. Mai mult, bărbatul a prezentat și mesajele cu tentă sexuală pe care le-a primit pe WhatsApp de la Nadine Vlădescu.

„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice”, au spus pentru GSP surse din TVR.

Dan Turturică a dat drumul la anchetă

Pentru a rezolva problema cât mai repede cu putință, directorul general al TVR, Dan Turturică a dat drumul la o anchetă. De asemenea, dacă Olaianos va fi găsit vinovat, Dan Turturică vrea să fie scos din echipa care urmează să plece peste zece zile în Qatar.

În acest moment, comentatorul care este unul dintre cei mai vechi și mai buni jurnaliști sportivi ai TVR, bărbat respectabil, cu doi copii și-a luat concediu medical, dar și-a angajat și un avocat. Cazul va fi discutat luni. 14 noiembrie, când va avea loc o ședință a Comisiei de Disciplină, iar cei doi jurnaliști vor fi audiați. Pentru violență, Olaianos riscă chiar și desfacerea contractului de muncă.