Diverse

Corleone nu se lasă. Dumitru Dragomir a fost la IML și vrea să facă prăpăd. „Mă voi ține prin tribunale de el…”

Corleone nu se lasă. Dumitru Dragomir a fost la IML și vrea să facă prăpăd. „Mă voi ține prin tribunale de el…”

După scandalul cu protestatarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, Dumitru Dragomir a luat foc. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a mărturisit că a fost la IML ca să-și scoată certificat medico-legal după ce a fost mușcat de câine și înțepat cu șurubelnița.

De asemenea, Dumitru Dragomir spune că nu-l va ierta sub nici o formă pe Ceaușescu, căruia i-a făcut plângere penală și-l va plimba prin tribunale. „Mă voi ține prin tribunale de el, oricum de 25 de ani numai prin tribunale mă duc”, a declarat Dumitru Dragomir, la emisiunea tv moderată de Costin Ștucan.

De la ce a început scandalul

Cu câteva zile în urmă, Dumitru Dragomir a fost invitatul lui Robert Turcscu la emisiunea Sub semnul întrebării. La ieșirea din sediul televiziunii el a fost așteptat de Marian Moroșanu, figură cunoscută de la prostestele din stradă. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar Ceaușescu mai era însoțit de câteva persoane și un câine. Aceștia l-au înțepat cu o șurubelniță și au asmuțit animalul asupra lui, iar acesta i-a sfâșiat pantalonii.

„Mi-a cerut bani în nenumărate rânduri. Nu îi dau niciun ban!”

„Am fost la IML și am arătat ce am pățit, pentru că au băgat o șurubelniță în mine. Am o leziune foarte mare pe picior. Am făcut plângere penală. Dacă nimeni nu a îndrăznit de la Iliescu până la Iordache (n.r. – Florin Iordache, președintele Consiliului Legislativ) să îi facă ceva, eu mă țin de el. Acum să vedem ce spune legiuitorul. Vii peste mine, mă înjuri, îți bagi ceva în biata mea mamă…”

„Îmi reproșează că de ce am făcut legea împotriva huliganismului. Dacă nu e bună, de ce nu au scos-o ăștia până acum?”

„E împotriva legii să fiu și acum comunist? El mă strigă: «Jigodie comunistă! Banditule! Hoțule!» Eu de 10 ani sunt pensionar, nu mai ocup nicio funcție. Mi-a cerut bani în nenumărate rânduri. Nu îi dau niciun ban!  Îmi reproșează că de ce am făcut legea împotriva huliganismului. Dacă nu e bună, de ce nu au scos-o ăștia până acum?

Mă voi ține prin tribunale de el, oricum de 25 de ani numai prin tribunale mă duc”, a declarat Dumitru Dragomir, la emisiunea tv citată.