Diverse

Marian Ceaușescu și bătut și cu banii luați. Mitică Dragomir știe de ce

Marian Ceaușescu și bătut și cu banii luați. Mitică Dragomir știe de ce

Cu doar câteva zile în urmă, Marian Ceaușescu și fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir au început să se certe, iar de aici la încăierare, nu a mai fost decât un pas. Cei doi nu s-au potolit nici acum. Urmează să-și spună cuvântul procurorul.

La scurt timp după scandalul de acum câteva zile, Marian Ceaușescu s-a prezentat la IML cu un ochi vânăt, susținând că a fost bătut de garda de corp a lui Dumitru Dragomir. Cei doi au avut un comportament care nu le-a făcut cinste cu doar câteva zile în urmă, iar poliția a intrat acum pe fir și s-a dat și prima amendă. Sursele spun că cel care va scoate 500 de lei din buzunar va fi Ceaușescu care, de altfel, mai are acumulate amenzi de zeci de mii de lei.

„Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit”

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet.

De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, au spus oamenii legii.

„Am o leziune foarte mare pe picior. Am făcut plângere penală”

După ce a fost mușcat de câinele care spune că a fost asmuțit asupra lui de bărbații care erau cu Ceaușescu în ziua scandalului și Dumitru Dragomir a fost la IML. „Am fost la IML și am arătat ce am pățit, pentru că au băgat o șurubelniță în mine. Am o leziune foarte mare pe picior. Am făcut plângere penală.

Dacă nimeni nu a îndrăznit de la Iliescu până la Iordache (n.r. – Florin Iordache, președintele Consiliului Legislativ) să îi facă ceva, eu mă țin de el. Acum să vedem ce spune legiuitorul. Vii peste mine, mă înjuri, îți bagi ceva în biata mea mamă. (…) Mă voi ține prin tribunale de el, oricum de 25 de ani numai prin tribunale mă duc”, a declarat Dumitru Dragomir.