Info Actual

Info Actual > Politică > În prima linie de luptă! Prințul William vrea să se facă pilot pe ambulanță aeriană
Politică

În prima linie de luptă! Prințul William vrea să se facă pilot pe ambulanță aeriană

În prima linie de luptă! Prințul William vrea să se facă pilot pe ambulanță aeriană. Prinţul William, moştenitor al coroanei regale a Marii Britanii, vrea să ia parte la lupta contra pandemiei de coronavirus din prima linie. Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a petrecut doi ani ca pilot pe un avion care transporta cadre medicale și medicamente, dar a renunțat în 2017.
Acum, el vrea să revină pentru a ajuta în această situație de criză majoră, deși îndatoririle legale l-ar putea împiedica să facă asta, a anunțat The Sun. Acesta le-a mărturisit apropiaților că se gândește să se întoarcă în cockpit-ul avionului și să lupte cu boala din prima linie.
Prințul William, dornic de a lupta în prima linie împotriva COVID ...

Prințul William este unul dintre puținii reprezentanți ai Casei Regale Britanice care muncește încă. Rolul său este cu atât mai important cu cât Charles s-a îmbolnăvit. Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle pe care le aveau față de Casa Regală. IarAndrew a fost exclus de viața publică.

În timpul unei vizite la un spital în cursul lunii martie, Prințul William a recunoscut că-i lipsește munca pentru salvarea vieții oamenilor. „Dar William este foarte dornic să facă orice poate pentru a ajuta”, a spus un apropiat al lui William.

În Marea Britanie s-au înregistrat peste 22.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, iar peste 1400 de persoane au murit.