Actual International

Mai mulți răniți după un carambol masiv, cu peste o sută de vehicule, pe un drum național în Ohio

Mai mulți răniți după un carambol masiv, cu peste o sută de vehicule, pe un drum național în Ohio
Twitter

Un carambol masiv în condiții de iarnă pe I-75N în Ohio a implicat peste 100 de vehicule, fiind raportați mai mulți răniți.

Mai mulți răniți după un carambol masiv cu peste o sută de vehicule pe un drum național în Ohio. Motivul: condițiile de iarnă aprigă

Un carambol masiv a fost semnalat vineri, 23 decembrie 2022, pe autostrada I-75N din Ohio. Se crede că peste o sută de vehicule ar fi fost prinse în acest incident îngrozitor, în condiții de iarnă atroce.

Pe rețelele de socializare au apărut primele informații și imagini despre tragedia dată.

OSHP NWOhio: Polițiștii se află în prezent la fața locului la mai multe accidente pe @OhioTurnpike spre est între SR 53 și SR 4. Drumul este închis în ambele direcții, iar traficul spre est este deviat la ieșirea 91 (SR 53) și traficul spre vest este deviat la ieșirea 118 (SR 250).

Incidentul a avut loc pe autostrada Ohio Turnpike Turnpike, între bornele 118/106, în Kirkwood, Sandusky County, Ohio. Echipajele de urgență au fost trimise la fața locului și se ocupă de pasageri, dintre care unii se pare că ar fi prinși sub vehiculele grele de marfă.

Deocamdată nu există informații cu privire la numărul de răniți care ar fi suferit în urma coliziunilor. Numai privind imaginile filmate, ne înfiorăm la gândul că mulți oamenii au rămas prinși acolo, ca într-o capcană.

O altă postare pe twitter: #Breaking: Tocmai am primit informații despre un carambol masiv de peste 100 de vehicule pe I-75N în #Ohio, #US, cu multiple victime și zeci de răniți.

La începutul acestei săptămâni, marți după-amiază, o persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite într-un accident produs pe I-75 în comitatul Warren. Patrula Autostrăzii de stat din Ohio a fost chemată la un accident pe I-75 în apropierea milei State Route 122 cu puțin înainte de ora 16:50. O anchetă inițială a constatat că opt vehicule s-au izbit unul de altul, în timp ce se deplasau spre nord pe I-75 înainte de producerea incidentului. În acest caz nu era vinovată situația meteo. Poliția încă investighează și acest caz, după cum a scris presa americană.