Info Actual

Info Actual > Politică > Mesajul lui Carmen Avram pentru medici: Ieșiți în masă și denunțați
Politică

Mesajul lui Carmen Avram pentru medici: Ieșiți în masă și denunțați

Mesajul lui Carmen Avram pentru medici. Membra Parlamentului European a transmis un mesaj fulminant, adresat cadrelor medicale care demisioneaza in masa.

”Ce se întâmplă, oameni buni, în spitalele din țară? Voi, guvernanți şi manageri de spitale, de ce nu ne explicați? Eu, cetățeanul român, vreau să înțeleg! De ce sunt sute de demisii în plin război? Nu primiți în spitale echipamente de protecție? Atunci ieşiți în masă şi denunțați modul în care sunteți trimişi pe front. Sunt înspăimântate cadrele medicale de ce se întâmplă departe de ochii noştri? Atunci, să vorbească! Vă e teamă de înscenări şi dosare penale făcute discreționar, doar pentru că vă revoltați sau pentru a fi salvați alții cu protecție? Atunci, vorbiți toți! Sunt dezertări din laşitate? Atunci, să se ia masuri împotriva dezertorilor!

Mesajul lui Carmen Avram pentru medici: Ieşiți, denunțați, vorbiți! Nu înspăimântați şi mai mult populația!

Dați-ne un răspuns, vrem să înțelegem! Şi vă garantez că vom face cu toții scut, dacă există abuzuri sau nedreptăți. Dar ieşiți, denunțați, vorbiți! Nu înspăimântați şi mai mult populația! Voi- medici, guvernanți- ați jurat (Hippocrate, credință, muncă în sluba țării) noi vă platim. Orice abatere de la acest sistem e impardonabilă. Şi o mare lipsă de respect.” a transmis europarlamentarul Carmen Avram, pe Facebook.