Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Nu am renunțat”. Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în plină pandemie de coronavirus?
Showbiz

„Nu am renunțat”. Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în plină pandemie de coronavirus?

„Nu am renunțat”. Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în plină pandemie de coronavirus?

„Nu am renunțat”. Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în plină pandemie de coronavirus? Cu un an în urmă, pe 25 aprilie 2019, Ilie Năstase s-a cununat civil cu Ioana Simion. Cei doi ar fi trebuit să facă nunta pe 17 august, însă evenimentul a fost amânat luna iulie, a acestui an. Gurile rele spun, însă, că relația lor nu ar fi tocami pe roza.

Aflat acum în izolare, fostul mare tenisman a declarat pentr CanCan că nunta va avea loc, cu siguranță, anul acesta. „Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a spus Năstase pentru sursa citată.

„Ies doar să-mi cumpăr medicamente”

Deocamdatăi, Ilie Năstase se află în izolare, în apartamentul său de la malul mării. Acesta a spus că se respectă restricțiile impuse de autorități. Totuși este nerăbdător ca lucrurile să revină la normal.

“Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.