Actual

Noi obligații pentru românii care stau la bloc. Ce schimbări aduce 2024

Noi obligații pentru românii care stau la bloc. Ce schimbări aduce 2024
sursa foto arhiva

Se anunță noi responsabilități pentru românii care locuiesc în blocuri. Potrivit Legii Asociației de Proprietari, proprietarii au anumite drepturi și obligații în 2024.

Locatarii unui imobil trebuie să știe că, în caz de nevoie, pot sesiza eventuale probleme apărute la consiliul de administrație sau chiar la poliție. Pe lângă întreținerea lunară, proprietarii de apartamente sunt, de asemenea, obligați să plătească un cost suplimentar. Care este necesar pentru întreținerea zonelor comune. Întreaga sumă este prestabilită în funcție de numărul de persoane care locuiesc într-un bloc. De asemenea, se ia în considerare dacă există sau nu un lift în clădire.

Proprietarii trebuie să fie extrem de conștienți de drepturile lor legale. Atunci când sunt chemați, oamenii ar trebui să se prezinte la adunările generale pentru a-și exprima opiniile și plângerile. Este necesar să se respecte regulile. Cum ar fi orele de liniște. Comunicarea constantă este extrem de benefică. În plus, rezidenții clădirilor de apartamente ar trebui să fie conștienți de faptul că pot obține oricând asistență juridică, conform Daily Business .