Actual International

Breaking: Oficial de la Kiev: Războiul Rusia-Ucraina se termină, Putin e pe moarte. Anunțul momentului

Oficial de la Kiev: Războiul Rusia-Ucraina se termină, Putin e pe moarte. Anunțul momentului
Arhivă

Într-un interviu exclusiv pentru Sky News, generalul-maior Kyrylo Budanov a făcut declarații șocante. Oficialul a spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, Kyrylo Budanov, a declarat că războiul se va termina până la finalul anului, iar Ucraina va recupera Crimeea și Donbasul.

Oficial de la Kiev: Războiul Rusia-Ucraina se termină, Putin e pe moarte. Anunțul momentului

„Războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august și se va încheia până la sfârșitul anului”, a spus oficialul ucrainean. Budanov are un cuvânt greu de spus, mai ales după ce a prezis corect când va avea loc invazia rusă, atunci când alți membri din guvernul Ucrainei erau sceptici.

Acesta a mai dezvăluit că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în desfășurare în Rusia, iar „liderul rus este grav bolnav de cancer”.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene are doar 36 de ani, dar a dovedit multă maturitate și tărie în această luptă sângeroasă dintre ruși și poporul său. Declarațiile sale aduc o rază de speranță ucrainenilor.

Vor lua Donbas și Crimeea înapoi

„Punctul de ruptură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor active de luptă se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas și Crimeea”, a spus el.

„Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape în momentul în care sunt făcute. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Se tem de agresiunea sa. Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusească foarte mediatizată este un mit. Nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a spus Budanov.

„Vom reinstala puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas şi Crimeea”, a promis oficialul de la Kiev.