Actual Diverse

Povestea cu medicul din Călărași, prins drogat la volan, continuă: o iubită secretă cu soț polițist și asistente provocatoare

Povestea cu medicul din Călărași, prins drogat la volan, continuă: o iubită secretă cu soț polițist și asistente provocatoare

Cazul șocant al șefului secției ATI prins drogat la volan scoate la iveală povești scandaloase din spitalul Călărași. Așa par informațiile oferite de un ziar local, care a mers pe firul lucrurilor. Medicul ar fi fost prins în mrejele unei asistente din subordine, iar poveste de iubire s-ar fi înfiripat chiar în spital. De acolo, numai probleme.

Povestea cu medicul din Călărași, prins drogat la volan, continuă: o iubită secretă cu soț polițist și asistente provocatoare

Medicul de 37 de ani, aflat acum în centrul unei anchete penale, este acuzat că ar fi consumat cannabis înainte de a se urca la volan. Conform IPJ Călărași, doctorul de pe Terapie Intensivă a fost prins marți, 1 noiembrie, în jurul orei 16.50, în urma unui control de rutină. Polițiștii din Călărași l-au oprit și testat pe bărbat pe strada Flacăra, iar Drgu-Test-ul a arătat un rezultat pozitiv la THC-5 (cannabis).


Cadrul medical a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, după ce la fața locului a refuzat testarea. Șoferul este dr. Emerich Kovacs, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă. Știrea a fost făcută publică la acel moment.

Prins și cu seringi dubioase în mașină

Conform calarasipress, la controlul mașinii medicului ar fi fost găsite mai multe seringi cu diferite substanțe care au fost ridicate pentru analize amănunțite. Deși se află în centrul unui scandal imens, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, medicul a continuat să se prezinte la serviciu.

Subordonata după care i s-au aprins călcâiele, motivul problemelor „halucinante”?

Se pare însă că nu doar consumul de substanțe interzise figurează pe lista plăcerilor medicului Emerich Kovacs. Nici poveștile de iubire nu îi sunt străine. Surse din cadrul spitalului au declarat pentru Călărași Express că acesta ar avea o relație cu o asistentă din subordine, care în urmă cu mai multe luni a fost mutată de pe secția Chirurgie la ATI. La acea dată, mai mulți pacienți au reclamat faptul că nu se pot recupera din cauza uniformelor sexy purtate de câteva asistente.

Sexy asistenta a lăsat un polițist cu buza umflată

Ca să rezolve situația, reprezentanții spitalului au decis mutarea asistentelor apetisante pe altă secție. Una a părăsit spitalul, alta a fost repartizată la o secție mai liniștită, iar a treia a ajuns la Terapie Intensivă, unde doctorului Kovacs i s-au aprins imediat călcâiele după ea. În sprijinul acestei afirmații, spun sursele citate, ar exista și câteva filmări. Se pare însă că șeful ATI nu știa că femeia este aproape măritată. Iubitul ei este un polițist sus-pus de la Serviciul de Informații și Protecție Internă Călărași, serviciul secret al Ministerului Administrației și Internelor.

Fostul manager îi ia apărarea

În timp ce conducerea spitalului din Călărași a anunțat sec faptul că nu poate oferi relații despre incidentul care îl vizează pe șeful Secției ATI, fiind o anchetă penală în curs, timp în care doctorul se bucură de prezumția de nevinovăție, fostul manager al unității medicale a făcut declarații halucinante.

Bogdan Mihai, în prezent administrator public al județului Călărași, instituție care are în subordine spitalul, spune că faptele sunt simple, iar doctorul a făcut o greșeală pentru care trebuie să plătească.

„Unul dintre medicii spitalului a făcut o greșeală. În viața lui personală. O greșeală care rămâne în corp până la 14 zile de la data în care ai greșit.
Pentru care sunt sigur că o să plătească.
E clar acum că ar trebui toți să aruncăm cu pietre în el și să îl punem la zid. Să ștergem toată activitatea pe care a avut-o. Și poate că ar trebui să îl punem și pe o sticla de otravă. Ca sperietoare.
În loc să lăsăm organele abilitate să își facă treaba.
În viața lui personală fiecare face ce vrea și desigur este judecat de societate sau tras la răspunderea legală. Și trebuie”, a explicat Bogdan Mihai.

„Nu au fost găsite dovezi”

Se pare că acesta știa încă de acum doi ani de apucăturile medicului Kovacs, însă nu a luat nicio măsură pentru a pune capăt acestui scandal. “Am făcut evaluari și discuții din principiu. Am spus doar că este un zvon public și nu doar atât. Multe persoane din comunitate știu. Am făcut o evidență clară a tot ceea ce înseamnă substanțe care se manipulează. Nu au fost găsite dovezi care să ne conducă într-o zonă prin care să ne dăm seama ce se întâmplă”, a precizat Bogdan Mihai, în momentul în care a fost întrebat despre medicamentele care sunt folosite în Secția ATI din Călărași, coordonată de dr. Emerich Kovacs.
Totodată, fostul manager al spitalului din Călărași, a negat faptul că în urmă cu doi ar fi fost chemat la audieri, la DIICOT, într-un dosar care avea legătură cu dr.Kovacs.