Info Actual

Info Actual > Politică > Premierul canadian s-a autoizolat! Soția lui Justin Trudeau a fost diagnosticată cu COVID-19
Politică

Premierul canadian s-a autoizolat! Soția lui Justin Trudeau a fost diagnosticată cu COVID-19

Premierul canadian s-a autoizolat! Justin Trudeau a luat această decizie dup ce soția sa, Sophie Gregoire Trudeau, a început să prezinte simptome de coronavirus.

Image result for Premierul Justin Trudeau sotia

Conform independent.co.uk, Sophie Gregoire Trudeau a afișat „simptome ușoare ca gripa, inclusiv febră scăzută”. Simptomele au apărut după ce soția premierului canadian s-a întors dintr-o călătorie la Londra. De teama coronavirusului, Justin Trudeau a hotărât să se autoizoleze la domiciliu. Premierul canadian urmează să organizeze întâlniri prin telefon sau video-conferință.

„Prim-ministrul își va petrece ziua în ședințe, apeluri telefonice și întâlniri virtuale de la domiciliu, inclusiv vorbind cu alți lideri mondiali și se va alătura discuției comitetului special al cabinetului COVID-19”, se arată în comunicat.

Joi noaptea, Biroul premierului canadian a anunțat că, între timp, soția lui Justin Trudeau a fost testată pozitiv cu COVID-10. Sophie Grégoire Trudeau se simte însă bine și va rămâne în regim de izolare.

În schimb, premierul Justin Trudeau este sănătos și nu are niciun fel de simptome. Totuși, din precauție, va sta și el la izolare timp de 14 zile, urmând sfatul medicilor.