Actual Lifestyle

Româncă sechestrată de un african în Italia. De ce s-a supărat omul pe ea de a închis-o în balcon

Româncă sechestrată de un african în Italia. De ce s-a supărat omul pe ea de a închis-o în balcon

Istorii ale românilor peste hotare sunt foarte multe. Dar astăzi Infoactual va relata povestea unei românce, ”amica” unui african, ambii întâlnindu-se pe pământ italian.

Româncă sechestrată de un african, în Italia. De ce s-a supărat omul pe ea de a închis-o în balcon

Are 34 de ani, este româncă și a plecat urmându-și visul italian. Numai că acesta s-a transformat, la un moment dat, într-un adevărat coșmar.

Ea a fost sechestrată în Italia, în după-amiaza zilei de duminică, 24 iulie 2022, de către un bărbat de 32 de ani originar din Gambia, o țară din vestul Africii, în urma unor discuții aprinse pe care le-a avut cu acesta.

Povestea nefericită a avut loc într-un apartament dintr-o clădire cu patru etaje situată în localitatea Stradella, provincia Pavia din Lombardia. Românca noastră este cea care a plecat în vizită la apartamentul unde locuia africanul.

Ea a povestit că a avut o ”altercație” cu acesta, motiv pentru care omul s-a supărat și a închis-o în balcon. Aici ar fi stat mult și bine dacă nu ar fi strigat cât a putut ea de tare, astfel încât a fost auzită de o bătrână vecină care, miloasă din fire, a sunat imediat la 112.

Oamenii legii italieni au venit în mare grabă la fața locului. Carabinierii au stat de vorbă cu românca noastră, iar aceasta le-a spus că a avut parte de o ceartă cu amicul ei african, iar acesta, supărat fiind, a încuiat-o în balcon. Apoi bărbatul a plecat de acasă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a încuiat și ușa după el, inclusiv cea de la intrarea principală a apartamentului.

Interesant că nici oamenii legii nu au vrut să spargă ușa, motiv pentru care femeia a rămas, în continuare, în apartamentul ferecat. Între timp, carabienierii au pornit  în căutarea bărbatului și l-au găsit într-un bar, în stare de ebrietate, convingându-l să se întoarcă la locuința sa și să o elibereze pe româncă.

El a fost de acord cu solicitarea oamenilor legii italieni și a plecat spre casă împreună cu ei. Odată ajunși în apartament, africanul a început să devină agresiv și i-a împins pe carabinieri, rănindu-l ușor pe unul dintre aceștia.

Poliția a înregistrat plângerea scrisă, oficială, a femeii, motiv pentru care tânărul african este cercetat acum pentru sechestru de persoană, la care s-a adăugat și ultrajul, potrivit rotilianul.

Foto: arhiva