Showbiz

Secretul frumuseții lui Jennifer Lopez, dezvăluit de însăși vedeta de la Hollywood. În ce constă rutina de dimineață a divei

Secretul frumuseții lui Jennifer Lopez, dezvăluit de însăși vedeta de la Hollywood. În ce constă rutina de dimineață a divei
retetesivedete.ro

Artista Jennifer Lopez, una dintre cele mai cunoscute dive de la Hollywood, al cărei nume este cunoscut în întreaga lume, nu s-a făcut remarcată doar datorită meseriei sale de actriță, cântăreață, producătoare sau dansatoare, ci și prin prisma frumuseții care a înfruntat trecerea vremii.

Jennifer Lopez, la vârsta de 53 de ani, este invidată pentru frumusețea și naturalețea sa. Și trebuie recunoscut faptul că nenumărate femei și-ar dori să fie în pielea ei. Ei bine, acum cine își dorește, poate face acest lucru întrucât artista de la Hollywood a dezvăluit secretul ei care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat.

Secretul tinereții fără bătrânețe

Se pare că  ajutorul de nădejde al lui Jennifer Lopez este nelipsitul ser din ulei de măsline.

Astfel, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în presă, Jeniffer Lopez a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se menține cât mai tânără, odată cu trecerea anilor. Prin urmare, vedeta de la Hollywood a precizat că au trecut mai bine de 20 de ani de când îi este adresată această întrebare. Iar, într-un final, vedeta a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe.

Potrivit informațiilor apărute în presă, în cadrul unui interviu, Jennifer Lopez a declarat: ,,Era întrebarea numărul unu pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă. Pe măsură ce anii au trecut, această întrebare a devenit și mai frecventă. Iar eu mi-am dorit să împărtășesc aceste secrete, aceste mici trucuri de frumusețe”.

Care este rutina de dimineață a lui Jennifer Lopez

Diva de la Hollywood are un ritual de îngrijire al pielii, care face parte din rutina de îngrijire de dimineață.

Astfel:

  • primul lucru pe care ea îl face este să își curețe fața la duș.
  • ulterior, vedeta aplică pe față un ser care conține un amestec de ulei de măsline, bogat în antioxidanți, de squalan, ulei fermentat, ulei extravirgin și extract de Frunze, citează cancan.ro.