Lifestyle

Uber, anunț neașteptat. Părăsește România!

Uber, anunț neașteptat. Părăsește România! Uber Eats ș-a anunţat utilizatorii din România sistarea operaţiunilor pe piaţa locală începând de miercuri, 3 iunie.

„După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie”, se menționează într-un anunț al companiei, conform DC News.

„Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global.

Fiind o companie globală, trebuie să alegem cu atenție cele mai potrivite produse pentru fiecare piață și felul în care distribuim resursele în locurile în care suntem prezenți în lume. Această decizie ne permite să ne redirecționăm resursele către alte piețe din Europa și din lume, unde Uber Eats înregistrează o creștere foarte rapidă”, au mai spus reprezentanții Uber Eats într-un comunicat.