Info Actual

Info Actual > Politică > Vestea care zguduie Casa Regala! Regina ar fi obligata la tacere
Politică

Vestea care zguduie Casa Regala! Regina ar fi obligata la tacere

Vestea care zguduie Casa Regala. Din pricina starii de urgenta, Regina Elisabeta ar fi obligata la tacere. Iata stirea care a facut inconjurul lumii.

Printul consort Philip a murit?! Confirmarea oficială n-a fost făcută, Regina ar fi obligată la tăcere din pricina stării de urgenţă declanşată de Covid-19 care nu permite celebrarea funeraliilor de Stat.

Oricum, principele printre ultimele sale dorinţe a făcut cunoscut că preferă funeralii într-o formă privată doar cu familia şi şefii de stat ai Commonwealth.

Vestea care zguduie Casa Regala! Stirea a început să se răspândească încă din 20 martie

Sursele foarte apropiate de Buckingham Palace ar fi autorizate. Dar riscul că ar putea fi un fake a împins până acum la prudenţă şi nu s-a publicat nimic. Între timp un sâmbure de adevăr a început să se rostogolească pe web-site-urile tabloidelor engleze.

Confirmarea oficială încă n-a avut loc! Regina fiind constrânsă la tăcere, mai ales că nu se vor putea face funeralii de Stat.

73 de ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut la căsătoria ducelui de Kent

Ea avea doar 13 ani. A curtat-o până când Elisabeta a împlinit 21 de ani. Principele i-a dăruit un inel de logodnă, reciclând pietre preţioase din coroana mamei sale Alice. Philip în perioada respectivă nu era prea plin de bani.

Tradarile frumosului Philip cu printese si curtezane

Elisabeta a trebuit să înghită câteva picături amare ale trădărilor frumosului Philip cu prinţese şi curtezane. Potrivit evz.ro, se spune că ar avea un fiu secret de la cântăreaţa Hélène Cordel. Elisabeta a trebuit să suporte toate aceste coarne puse de Philip, dar l-a iubit enorm şi în acest fel a stabilit un record: monarhia sa a fost cea mai lungă din istoria engleză. Pe 21 aprilie va împlini 94 de ani. God save the Queen!