Social

Vlad Pascu se droga de la 13 ani! Declarații cu impact major asupra crimei din 2 Mai

vlad pascu crima 2 mai (sursă foto: substantial.ro)
sursă foto: substantial.ro

Tragedia din Mangalia este la momentul de față unul dintre principalale subiecte din spațiul mediatoc românesc pentru că scoate în evidență unele dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră în prezent: consumul de droguri în rândul tinerilor, ba chiar de la vârste foarte mici, dar și incapacitățile unor autorități în cazul unor astfel de probleme de o gravitate foarte mare, autorități care au atribuția de impune o ordine și disciplină în societate, care să vegheze asupra bunul mers al lucrurilor și care nu ar trebui asemenea incidente cu impact să aibă loc niciodată.

Cazul lui Vlad Pascu, tânărul de doar 19 ani care a ucis alți doi tineri pe litoralul românesc după un accident cu mașina în localitatea 2 mai, aproape de Vama Veche evidențiază încă o dată efectele nefaste ale consumului de droguri, însă în cazul lui Vlad, problemele sunt unele mult mai mari, se intră mult mai mult în amănunt și se descoperă pe zi ce trece că scenariul este unul mult mai amplu.

Declarații cu imoact major

Cel mai recent, aflăm că tânărul de 19 ani care a ucis alți dori tinei după un accident cu mașina provocat de pe urma consumului de droguri al șoferului avea în spate un istoric destul de amplu în ceea ce privește consumul de substanțe interzise. Potrivot celor mai noi informații, Vlad Pascu consuma droguri încă de la vârsta de 13 ani, iar părinții acestuia ar fi știut în tot acest timp acest fapt. Mai mult, Vlad era un împătimit al unei vieți luxoase și haotice, nu se dădea înapoi niciodată din a se lăuda cu banii familiei sale, bani de care se folosea întotdeauna pentru a-și satisface orice preferință, chiar și drogurile.

Părinții acestuia dețineau o avere impresionantă, fiind proprietarii unui adevărat imperiu imobiliar, în ciuda faptului că nu mai erau de ceva timp împreună. Astfel, de pe urma separării părinților, Vlad Pascu locuia în majoritatea timpului de unul singur, într-o vilă din Capitală. Acesta se lăuda adesea cu prin intermediul rețelelor sociale cu stilul de viață opulent pe care îl ducea, cu petrecerile la care participa, mașina pe care o conducea sau hainele pe care le purta.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună., spune tânărul într-o filmare apărută recent”, declarase tânărul de 19 ani ntr-un videoclip postat în mediul online. Tot în cadrul același videoclip, Vlad se laudă  cu faptul că consumă droguri, pe care le împarte cu o tânără care îi era atunci alături.

Vlad Pascu se droga de la 13 ani

În acest fel, probleme lui în ceea ce privește consumul de droguri pare că nu reprezintă o noutate, că acestea au început chiar cu mulți ani înainte să își serbeze majoratul. Aflăm recent că acesta consuma astfel de substanțe încă de la vârsta fragedă de 13 ani. Pe atunci, acesta a fost prins o dată de către membrii unui echipaj de jandarmi cu o cantitate de 0,39 de grame de canabis. La momentul respectiv, se deschisese un dosar de către membrii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), încă cazul a ajuns, într-un final, să fie clasat.

Mai apoi, la 18 ani, Vlad Pascu a fost din nou prins cu droguri de către autorități și, din nou, procurorii au decis să renunțe la dosar.  Apropiații acestuia, prieteni în general, au declarat recent că tânărul avea dese ori certuri cu părinții si pe baza acestei probleme, dar și că prezenta adesea episoade psihotice. Mama și tatăl, după un astfel de episod, au cerut ajutor chiar din partea unei clinici din Olanda, unde a primit tratamentul necesar, însă fără niciun rezultat însă. La 19 ani, a devenit ucigașul a doi tineri nevinovați, scrie substantiaș.ro.