Showbiz

Beyoncé anunță noul album. Renaissance, după Lemonade. Când va fi lansat oficial

Beyoncé anunță noul album. Renaissance, după Lemonade. Când va fi lansat oficial

Un nou album solo, mult așteptat de fanii din întreaga lume, își anunță, acum, lansarea oficială.

Beyoncé anunță noul album. Renaissance, după Lemonade. Când va fi lansat oficial

Anunțul a fost făcut de Beyoncé, pe pagina ei de social media, unde i-a pus pe fani, cumva, în așteptare. Ei au fost pregătiți pentru această veste, după ce pe site-ul ei a apărut textul care făcea aluzie la un nou proiect, prin aceste cuvinte: „Ce este un B7?”

În schimb, producătorii, dar și difuzorii de muzică, pe plan internațional, au fost mai vorbăreți și au spus presei, inclusiv când va avea loc lansarea.

Ceea ce pare a fi următorul său album solo, Renaissance, urmează să fie lansat pe 29 iulie, scrie The Guardian.

Renaissance este un album solo tradițional al lui Beyoncé – sau primul dintr-o lansare în mai multe părți -, acesta va fi al șaptelea album al artistei, precum și continuarea albumului Lemonade din 2016.

Apple Music sugerează că noul proiect va avea în componență 16 piese. Din 2016 și până acum, artista a mai avut noutăți pentru admiratori, dar toate erau într-o colaborare, cu un alt artist sau producător.

Ea a lansat, de asemenea, un album comun cu Jay-Z, Everything Is Love, în 2018, și The Lion King: The Gift, coloana sonoră pe care a ”curatoriat-o” pentru remake-ul animat fotorealist al Disney al filmului The Lion King, în 2019. Ea a lansat un single, Be Alive, pentru coloana sonoră a filmului King Richard în noiembrie 2021.

Anul trecut, în plină pandemie, Beyoncé a declarat pentru Harper’s Bazaar că a început să lucreze la o muzică nouă:

Cu toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să râdem din nou. Simt că se naște o renaștere, iar eu vreau să fac parte din alimentarea acestei evadări în orice mod posibil. Sunt în studio de un an și jumătate.

Întrebată despre procesul de creație muzicală, în care se implică foarte mult, ea a mărturisit:

Uneori îmi ia un an să caut personal printre mii de sunete pentru a găsi exact kick-ul sau snare-ul potrivit. Un refren poate avea până la 200 de armonii suprapuse. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu cantitatea de dragoste, pasiune și vindecare pe care o simt în studioul de înregistrări. După 31 de ani, mă simt la fel de emoționat ca atunci când aveam nouă ani. Da, muzica vine!”

Foto: retetesivedete/ video: youtube