Info Actual > Politică > Kate Middleton, nevoită să renunțe la o bijuterie de 250.000 de lire sterline
Politică

Kate Middleton, nevoită să renunțe la o bijuterie de 250.000 de lire sterline

Kate Middleton, nevoită să renunțe la o bijuterie de 250.000 de lire sterline. În utlima perioadă Ducesa de Cambridge a fost surprinsă fără inelul de logodnă. Se știe că Kate Middleton este foarte atașată de această bijuterie, de care nu se desparte niciodată. Prin urmare, dispariția inelului de pe degetul Ducesei le-a creat fanilor un motiv serios de îngrijorare.

Doar că bănuielile lor nu au absolut nicio legătură cu adevăratul motiv pentru care soția Prințului William a renunțat la inel. Aceasta a fost văzută fără inel atunci când a vizitat un spital. Inelul cu safir și 14 diamante în valoare de e 250.000 de lire sterline a fost pus deoparte de către Kate, cel puțin până va trece criza de coronavirus.

Ducesa a luat această decizie întrucât inelele cu pietre și cele voluminoase pot produce leziuni pe piele.  Asemenea bijuterii nu pot fi curățate perfect, iar asta în contextul actual poate fi o adevărată problemă. În plus, un inel cu pietre poate să jeneze atunci când trebuie să te speli pe mâini cu apă și cu săpun de mai multe ori pe zi, iar între pietrele prețioase pot rămâne și resturi de săpun.