Info Actual > Social > Mesajul momentului vine de la Marcel Vela: Este ZIUA Z
Social

Mesajul momentului vine de la Marcel Vela: Este ZIUA Z

Mesajul momentului vine de la Marcel Vela: Este ZIUA Z

Mesajul momentului vine de la Marcel Vela. DIICOT și Poliția Română au declanșat miercuri dimineață mega-percheziții pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc.

“Astăzi, 11.11.2020, am convocat această întâlnire, pentru că este ziua Z. O zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România. În această zi am executat 619 misiuni, în care am efectuat percheziţii şi descinderi la nivelul întregii ţări”, a declarat Marcel Vela.

Mesajul momentului vine de la Marcel Vela: Este ZIUA Z

Miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe – Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Obiectivul fiind destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru, arată DIICOT.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară efectuează, miercuri, 386 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi 28 de judeţe, în cadrul unor ample acţiuni ce vizează destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată, scrie Agerpres.

Potrivit unui anunţ al DIICOT, în contextul epidemiologic actual, au revenit în ţară lideri importanţi ai unor grupări care acţionau în străinătate.