Info Actual > Social > Monica Pop: Vaccinații au devenit un pericol. Cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați
Social

Monica Pop: Vaccinații au devenit un pericol. Cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați

Monica Pop: Vaccinații au devenit un pericol. Cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați

Monica Pop a declarat la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv, că vaccinații au devenit un pericol și că cel mai mare număr de infectări ar proveni de la persoanele vaccinate, care fac forme ușoare, asimptomatice şi transmit cu ușurință boala tuturor.

„Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu”, a mai spus medicul, potrivit Antena 3.

„Ştim foarte bine că vaccinarea folosește celui care este vaccinat pentru că dacă se infectează să facă o formă mai ușoară. Dar din păcate, vaccinații au devenit un pericol pentru că ei dacă fac boala, fac o formă ușoară de multe ori nu știu, nu au nicio simptomatologie și răspândesc peste tot în jur.

„Cel mai mare număr de infectări vin de la cei vaccinaţi”

Eu cred că cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați pentru că un nevaccinat dacă se îmbolnăvește stă acasă, că nu este nebun să iasă pe stradă, se duce la spital și face ceva împotriva bolii.

Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu. Foarte mulți care s-au vaccinat au făcut o formă de boală ușoară asimptomatică.

„O profesoară vaccinată a infectat 9 elevi”

Gândiți-vă la o nuntă unde sunt 400 de invitați sau 200 dacă vorbim de una mai modestă. Intră omul acolo vaccinat dar infectat și infectează pe toți.

Știu cazul unei școli din București care a avut niște repetiții acum recent și o profesoară care era vaccinată și a intrat fără probleme a îmbolnăvit nouă elevi. Este o prostie să intre un vaccinat netestat.

Se poate așa ceva și oamenii trebuie să înțeleagă pentru că este un joc, nu știu dacă este politic, dar este un joc pe care nu îl înțeleg.

De ce dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite de ce nu faci test”, a spus medicul Monica Pop la emisiunea “Subiectiv” de la Antena 3.