Lifestyle

Ce să mănânci la micul dejun pentru a avea energie toată ziua? Idei pentru o silueata de invidiat

Ce să mănânci la micul dejun pentru a avea energie toată ziua? Idei pentru o silueata de invidiat
sursa foto thehill.com

Dacă vrei să pierzi în greutate și să oprești și procesul de îmbătrânire trebuie să știi că există câteva variante de mic dejun care sunt perfecte pentru tine. Mai mult de atât, acest lucru te poate ajuta și în ceea ce privește bunăstarea generală.

„Fibrele, proteinele și grăsimile sănătoase din această masă vă vor menține sătul mai mult timp, ceea ce va preveni supraalimentarea și creșterile rapide ale glucozei”, susține un specialist în nutriție.

În Nutrients a fost publicat un studiu care a arătat că persoanele care au mâncat avocado în mod regulat s-au îngrășat mai puțin decât cele care nu au consumat acest produs. Mai mult de atât, Jurnalul Internațional de Cercetare a Mediului și Sănătate Publică a realizat un studiu prin care se arată că alăturarea ouălor cu un aliment bogat în fibre poate să creeze o senzație mai mare de sațietate, așadar nu vei simți nevoia să mănânci din nou prea curând. Aceste descoperiri arată că această masă de mic dejun vă poate ajuta să consumați mai puține calorii, ceea ce poate ajuta la eforturile de scădere în greutate, potrivit RomâniaTv.

Beneficiile fructelor

Salata de fructe. Combină o varietate de fructe precum kiwi, grapefruit, banane și fructe de pădure pentru a crea un amestec de salată de fructe care oferă o serie de vitamine, fibre și antioxidanți. Fibrele îți vor da senzația de sățietate, iar antioxidanții vor ajuta la reducerea stresului oxidativ din organism. Fructele nu numai că joacă un rol în încetinirea procesului de îmbătrânire, dar pot fi și un aliment util pentru micul dejun pentru pierderea grăsimii de pe abdomen.

Ouăle sunt o sursă uimitoare de proteine ​​și mulți dieteticieni sugerează să folosești ouă pentru a face o omletă, astfel încât să poți împacheta o mulțime de alte ingrediente bogate în nutrienți.

„Omleta plină cu legume este o opțiune grozavă de mic dejun pentru pierderea în greutate și beneficiile anti-îmbătrânire. Sunt încărcate cu grăsimi sănătoase și produse bogate în antioxidanți care vor lupta direct împotriva inflamației, au un conținut scăzut de calorii pentru pierderea în greutate și sunt bogate în nutrienți care lupta împotriva îmbătrânirii”, spune un specialist în nutriție.

Notă redacție: Din respect pentru dumneavoastră, acest articol nu este însoțit de publicitate